Fellesmøtene 2017

10.-15. januar 2017 i Q42! Velkommen!

Det er en stor glede å få ønske velkommen til Fellesmøtene i Kristiansand,
10.-15.januar 2017, hver kveld kl. 19.30 i nye Q42.

Årets talere er Siri Iversen (Misjonskirken) og Hilde Grøthe (Frikirken) 

som vil tale annenhver kveld. 

Flekkerøy Misjonskirke står for lovsangen. 

Rune Tobiassen leder møtene. Tolking til farsi og engelsk. Teleslynge. 

Det blir også kreativ kommunikasjon via Norges største LED-skjerm.

 

Visjonen for Fellesmøtene er at 35 menigheter og organisasjoner ønsker å stå sammen om det viktigste, nemlig Jesus, og vise at vi ønsker det beste for hverandre og byen vår. 

Vi ønsker at møtene skal være til inspirasjon for alle mennesker, enten man er del av en menighet eller ei. Overskuddet går til Bibelselskapet og Fellesmøtene foregår alltid den 2.uka i januar.

 

Det er første gang møtene arrangeres i Q42. Begrunnelsen for å flytte fra Domkirken er at det er lettere å arrangere, siden storskjerm-, lyd-, lys-, TV- og radioproduksjon står klart til bruk. Dessuten er det 1350 sitteplasser, hvor alle sitter og ser godt. Det er også mulighet for å være sosial både før og etter møtene, gjerne over en matbit eller kaffekopp, på en stand eller i bokkiosk. Benytt anledningen til å se enda en flott storstue i Kristiansand.

Fellesmøtene Kristiansand har fått ny logo. Logoen symboliser liv i form av et tre, som også kan tolkes som mennesker som strekker armene mot himmelen. Treet er plassert i en kvadratisk rute, som symboliserer Kvadraturen.

 

Se årets promovideo på 34 sekunder:

https://youtu.be/MZex7lo4hLo 

Mer informasjon på:

http://fellesmøtene.no