• Sammen for byen

    Sammen for byen er et nettverk for kristne ledere, prester og pastorer i Kristiansand. Visjonen for nettverket er enhet og samhandling mellom kristne. Read More

Sammen for byen

Sammen for byen er et nettverk for kristne ledere, prester og pastorer i Kristiansand.

Visjonen for nettverket er enhet og samhandling mellom kristne.

"Jeg ber at de alle må være ett, likesom du, far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg," Joh. 17:21

Sammen for byen hadde sin oppsater i 2001, og er nå et åpent nettverket for kristne ledere i byen. Pilaren i nettverket er de månedlige frokostsamlingene. Nettverket er registret i Brønnøysund som en forening, og drives av et styre som velges av årsmøtet.

Nettverkssamlingene

Fokus for de månedlige nettverkssamlingene i Sammen for byen er:

  • å bygge nettverk ved å samtaler omkring et konkret tema i mindre grupper, og på den måten så blir vi bedre kjent med hverandre og lærer av hverandre. Temaet handler om det å være leder.
  • Det vil være så bra inspirasjon at du føler at du går glipp av noe hvis ikke du kommer.

 

Medlemsskap

Medlemsskap i Sammen for byen er personlig og fornyes årlig. I henhold til vedtektene er det noen enkle regler for medlemskap i ledernettverket. Den enkelte underskriver på verdidokumentet, samt prioriterer de månedlige frokostsamlingene. Du finner link til vedtektene og verdidokumentet til høyre for denne artikkelen.
   
I tillegg skal det betales en årlig kontingent som årsmøtet fastsatte til kr 250,- pr. person. Bare betalende vil stå som aktive medlemmer, ha stemmerett i årsmøtet og automatisk få innkalling til nettverkssamlingene.

 

Arrangementer

SFB har ikke som mål å være en arrangør av forskjellige konferanser eller andre kristen tilstellinger. Men vi setter gjerne vårt "stempel" på arrangementer som skjer, hvor flere menigheter samarbeider til felles nytte og oppbyggelse.

Hver 17. mai tar SFB initiativ til et felleskristent sangmøte på Paviljongen på Torget i Kristiansand. Der samler vi alle som har anledning og ønsker en glad og frisk inspirasjon på nasjonaldagen vår. Denne samlingen er kl. 13.00 - 13.30.

I tillegg så stiller mange av byens kristne ledere i Folketoget under fanen : Sammen for byen- et nettverk av kristne.

Kontakt:

Ønsker du mer infor om Sammen for byen, vennligst kontakt oss påDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mer i denne kategorien Kontakt oss »