Nyfrelst.no

Nyfrelst.no er en nettside som ønsker å bringe håp og tro inn i hverdagen. Her finner du storyer om at Jesus har forandret liv - til det bedre.
 
"Hasjsuget - det er vekk", "Jeg er ikke redd for å dø", "Han elsker meg faktisk". Du har kanskje sett disse setningene på busser i Kristiansand. Provoserende? Kanskje... Men også utrolig viktig. 

Nyfrelst.no er en nettside som ønsker å bringe håp og tro inn i hverdagen. Og nettsiden er full av storyer om at Jesus har gjort det for andre. Jesus er ikke en dømmende, ondskapsfull Gud som er misfornøyd med deg fordi du ikke oppfører deg bra nok. Han er heller ikke et altomfattende prinsipp, eller svever rundt en eller annen plass ute i universet og egentlig ikke bryr seg så mye om hvordan det går deg.

Bibelen forteller at Gud er kjærlighet, at han bryr seg om deg. Strider dette mot alt du har erfart hittil? Tenker du i ditt stille sinn at dette er nok et forsøk på kristen hjernevasking? Se gjennom storyene. Etterpå kan du tenke gjennom om du fortsatt er av samme oppfatning, eller om dette med Jesus faktisk er noe i.

Nyfrelst.no drives av Ungdom Sammen for Byen
Mer i denne kategorien Ungdom Sammen for byen »